Tudung Bawal Beads

RM50.00

Nak Beli Tudung Sekarang Pun Susah !!
.
.
Dah try macam-macam tudung tapi tak berkenan.
.
Rasa tak selesa pakai.
.
Design tak menarik dan tak kualiti ( yang kualiti semua kaww harga).
.
Tudung Bawal Crown Beads Handmade !!
.
– Senang dibentuk
– Selesa untuk cuaca panas sekarang
– Easy iron
– Tak jarang
.
.
Ya, jahitan beads bawal ni buatan tangan dari designer kami sendiri.
.
Jadi kualiti memang kami utamakan
.
ada banyak option kaler boleh pilih !!

.
Sehelai Tudung Crown Beads
.

.
PS – offer 2 helai ni memang ekslusif untuk 30 yang pembeli yang pertama sahaja.
.
.

Berminat ? ini cara cepat nak order

Clear

Earn up to 5 Points.

Weight 0.3 kg
Color

Blue, Brown, Green, Red, Yellow

Do NOT follow this link or you will be banned from the site! Scroll to Top