Join-Us-Affiliate-Program

Terma Dan Syarat Menyertai Program Affiliate JDT

Apabila saya menghantar borang ini , saya telah BERSETUJU untuk mematuhi segala syarat dan terma Program Affiliate JDT.

1 . Saya berjanji tidak akan menyalah guna bahan promosi yang diberikan untuk kepentingan diri sendiri.

2. Saya berjanji akan melakukan promosi secara beretika dan tidak akan sesekali melakukan aktiviti SPAM atau MENCURIGAKAN.

3. Saya faham dengan jelas bahawasanya jika saya melanggar mana – mana syarat & terma Program Affiliate ProgramUsahawan.com ini, akaun saya boleh digantung ataupun akaun dipadamkan oleh pihak pengurusan tanpa sebarang notifikasi.

4. Saya berjanji tidak akan menggunakan sebarang bahan promosi atau yang boleh merosakkan nama Program Affiliate JDT.

5. Saya berjanji akan menjaga sensitiviti semasa melakukan promosi. Jika terdapat aduan daripada kaedah promosi anda, pihak kami berhak mengantung akaun serta merta tanpa sebarang notis.

6. Program Affiliate JDT ini dibuka kepada sesiapa berminat untuk menjana pendapatan secara online tetapi, pihak kami tidak bertanggungjawab jika anda mempromosikan produk atau perkhidmatan yang tidak di dalam senarai kami.  Program Affiliate JDT sekarang ini hanya di buka untuk pendaftaran ” Booking ” pelajar baru sahaja.

Saya mengakui bahawa segala butiran yang saya daftarkan di atas adalah butiran yang tepat dan sah.

Dengan menghantar butiran pendaftaran ini, saya akan tertakluk kepada syarat dan terma yang telah ditetapkan oleh pihak pengurusan Program Affiliate JDT.

TKB Mall | Click, Choose and Get It Fast!
Scroll to Top
Scroll to Top